Welcome Guest ( Log In | Register )



Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ms Ie Dropdown Menu Problems, Internet Explorer Problem?
Bookmark and Share
DonMagee 
Posted: 16-Apr-2005, 12:22 PM
Quote Post

Member is Offline





Master of sbeauty96
Group Icon

Group: Founder
Posts: 15
Joined: 20-Sep-2003
ZodiacAsh

Realm: Upstate NY

male





When using MS IE, the drop down menus for the site don't appear any more. I don't have this problem with Firefox. I recently installed the most recent MS security updates. (Should have known better, every time I do some problem results). Is that the problem?

I'm running WinXP pro with IE 6.0
PMEmail Poster               
Top
TheCarolinaScotsman 
Posted: 16-Apr-2005, 12:32 PM
Quote Post

Member is Offline



Celtic Guardian
********

Group: Celtic Nation
Posts: 2,508
Joined: 13-Jun-2003
ZodiacBirch

Realm: North Carolina

male

Medieval Kingdom
Rank #2
2,147,483,647 Gold!






Don, I'm using XP pro sp2 with IE 6.0 and downloaded latest security updates Tuesday night. I've not had a problem with the drop down menus. Don't know what your problem is, but it's not related to the updates.


--------------------
TheCarolinaScotsman


Ya'll drive safe and come back soon.
PMEmail PosterMy Photo Album               
Top
DonMagee 
Posted: 16-Apr-2005, 12:39 PM
Quote Post

Member is Offline





Master of sbeauty96
Group Icon

Group: Founder
Posts: 15
Joined: 20-Sep-2003
ZodiacAsh

Realm: Upstate NY

male





Thanks for the quick response CarolinaScotsman. I usually access using Firefox, but was usint MS IE to access a site which requires it and then jumped from there to Celtic Radio. The issue may have been in my system for some time and I just hadn't noticed it. Time for me to check my IE options settings.
PMEmail Poster               
Top
MacEoghainn 
Posted: 16-Apr-2005, 07:34 PM
Quote Post

Member is Offline





Fear-leanmhainn an Rìgh
Group Icon

Group: Founder
Posts: 2,949
Joined: 18-Jan-2004
ZodiacHazel

Realm: Cape Coral, Florida, USA, Planet Earth

male





Mine are missing too. Running IE 6 sp2 on Window XP sp2 and just had the latest security updates installed today. But I can't say for sure when the dropdown menus disappeared. Menus ok with firefox.


--------------------
MacE
AKA
Steve Ewing

I know that my Redeemer lives, and that in the end he will stand upon the earth. Job 19:25

"Non sibi sed patriae!"

Reviresco (I grow strong again)
Clan MacEwen motto

Audaciter (Audacity)
My Ewing Family Motto
(descendants of Baron William Ewing of Glasgow, born about 1630)

"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt." Abraham Lincoln

"Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum." from "Epitoma Rei Militaris," by Vegetius

PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               
Top
Shadows 
Posted: 16-Apr-2005, 09:37 PM
Quote Post

Member is Offline





Reader of souls, vision seeker, TROLL
Group Icon

Group: Super Moderator
Posts: 4,169
Joined: 20-Jun-2003
ZodiacHolly

Realm: The frontier of Penn's Woods

male





It seems to be problen that we had before... the menues are gone for me also and I get an "error on page" in the tool bar when opening pages. Mac fixed this real quick the last time it happened. I believe he has been tweeking some scripts and this maybe a result.


--------------------
I support the separation of church and hate!

IMAGINATION - the freest and largest nation in the world!


One can not profess to be of "GOD" and show intolerence and prejudice towards the beliefs of others.

Am fear nach gleidh na h–airm san t–sith, cha bhi iad aige ’n am a’ chogaidh.
He that keeps not his arms in time of peace will have none in time of war.

"We're all in this together , in the parking lot between faith and fear" ... O.C.M.S.

“Beasts feed; man eats; only the man of intellect knows how to eat well.”

"Without food we are nothing, without history we are lost." - SHADOWS


Is iomadh duine laghach a mhill an Creideamh.
Religion has spoiled many a good man.

The clan MacEwen
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               
Top
Shadows 
Posted: 16-Apr-2005, 11:00 PM
Quote Post

Member is Offline





Reader of souls, vision seeker, TROLL
Group Icon

Group: Super Moderator
Posts: 4,169
Joined: 20-Jun-2003
ZodiacHolly

Realm: The frontier of Penn's Woods

male





Paul I just sent you a screen shot of what folks are seeing....

Hope it helps!
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               
Top
CelticRadio 
Posted: 17-Apr-2005, 07:47 AM
Quote Post

Member is Offline



Celtic Guardian
Group Icon

Group: Administrator
Posts: 8,267
Joined: 23-Sep-2001
ZodiacOak

Realm: Boston, MA

male





I made a change a day or so ago that compresses the menu and loads it in a different format. Perhaps this is not compatible with XP Service Pack2.

Unfortunately, or fortunately - biggrin.gif - I don't have SP2. I actually uninstalled it because it caused my computer to slow to a crawl. Alot of people are actually not installing SP2, but maybe forced to install to remain getting security updates.

Can the people that have the problem now try the menu on this page or the main page. Make sure to refresh the page.

If that does not fix the problem then I am going to have to setup a computer with SP2 to test this out and see where it is bugging out.

Thanks Shadows for the screenshot! Seeing is believing! smile.gif

And thanks for everyone that brought this to our attention!


--------------------
Wallace MacArthur
http://www.CelticRadio.net
Celtic Radio Music Network

Imagination is more Important than Knowledge
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               View my Facebook Profile.View my Linked-In Profile.View my Google plus Profile.View my Twitter Profile.View My Space Profile.View my YouTube Profile.
Top
DonMagee 
Posted: 17-Apr-2005, 07:51 AM
Quote Post

Member is Offline





Master of sbeauty96
Group Icon

Group: Founder
Posts: 15
Joined: 20-Sep-2003
ZodiacAsh

Realm: Upstate NY

male





Menus are back. Thanks to all, especially Paul for the very fast fix.
PMEmail Poster               
Top
CelticRadio 
Posted: 17-Apr-2005, 08:48 AM
Quote Post

Member is Offline



Celtic Guardian
Group Icon

Group: Administrator
Posts: 8,267
Joined: 23-Sep-2001
ZodiacOak

Realm: Boston, MA

male





Ok great. This means that SP2 does not support compression of the menu. Having compression on cut by 2/3's the load time.

The menu is a great feature and all, but I am not entirely happy with how long it takes to load. I guess we need to find a faster menu system that fits into the site at some point.

If you have cable or dsl it probably is not so much of a problem.

I'm going in to fix all of the menu's here and over at Arms & Badges. Thanks ago for everyone helping to squash this bug!!! biggrin.gif

thumbs_up.gif
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               View my Facebook Profile.View my Linked-In Profile.View my Google plus Profile.View my Twitter Profile.View My Space Profile.View my YouTube Profile.
Top
Shadows 
Posted: 17-Apr-2005, 09:28 AM
Quote Post

Member is Offline





Reader of souls, vision seeker, TROLL
Group Icon

Group: Super Moderator
Posts: 4,169
Joined: 20-Jun-2003
ZodiacHolly

Realm: The frontier of Penn's Woods

male





Paul I had the trouble to, but I am not running XP or SP2 I have `98SE.
I don't think the trouble was limited to SP2.

It is working now on my system, THANKS PAUL!
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               
Top
MacEoghainn 
Posted: 17-Apr-2005, 09:37 AM
Quote Post

Member is Offline





Fear-leanmhainn an Rìgh
Group Icon

Group: Founder
Posts: 2,949
Joined: 18-Jan-2004
ZodiacHazel

Realm: Cape Coral, Florida, USA, Planet Earth

male





This is a goodnews/badnews post.

Goodnews: I also have menus back in IE6

Badnews: Now they're gone in Firefox 1.03

sad.gif
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               
Top
CelticRadio 
Posted: 17-Apr-2005, 10:02 AM
Quote Post

Member is Offline



Celtic Guardian
Group Icon

Group: Administrator
Posts: 8,267
Joined: 23-Sep-2001
ZodiacOak

Realm: Boston, MA

male





I'll be sure to run a full test on all menus and browsers. It just might be a number of days before its complete.

The biggest slow down in loading our site is the menu system. I guess the challenge is to find a replacement that works faster but yet still offers our complete website at the click of a menu!
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               View my Facebook Profile.View my Linked-In Profile.View my Google plus Profile.View my Twitter Profile.View My Space Profile.View my YouTube Profile.
Top
Shadows 
Posted: 17-Apr-2005, 10:12 AM
Quote Post

Member is Offline





Reader of souls, vision seeker, TROLL
Group Icon

Group: Super Moderator
Posts: 4,169
Joined: 20-Jun-2003
ZodiacHolly

Realm: The frontier of Penn's Woods

male





I am using a 56k modem with dialup and an excelerator and the load time is not to slow for me...Thanks for all your efforts Paul!
PMEmail PosterUsers Website My Photo Album               
Top
mingkee 
Posted: 17-Apr-2005, 10:49 AM
Quote Post

Member is Offline



An Asian Celt from Hong Kong
Group Icon

Group: Founder
Posts: 471
Joined: 28-Jan-2004
ZodiacRowan

Realm: Brooklyn, NY

male





QUOTE (MacEoghainn @ 17-Apr-2005, 10:37 AM)
This is a goodnews/badnews post.

Goodnews: I also have menus back in IE6

Badnews: Now they're gone in Firefox 1.03

sad.gif

I am not using FF, but Mozilla 1.7.6 has no prob
but the menu don't appear on pda (pocket IE)
need to add access to Mobile Favorites one by one (I access forums the most)


--------------------
a Chinese Celt from Hong Kong
PMEmail Poster               View my Facebook Profile.
Top
DonMagee 
Posted: 17-Apr-2005, 05:33 PM
Quote Post

Member is Offline





Master of sbeauty96
Group Icon

Group: Founder
Posts: 15
Joined: 20-Sep-2003
ZodiacAsh

Realm: Upstate NY

male





QUOTE (MacEoghainn @ 17-Apr-2005, 10:37 AM)
This is a goodnews/badnews post.

Goodnews: I also have menus back in IE6

Badnews: Now they're gone in Firefox 1.03

sad.gif

I haven't had any problems with the menus when I use Firefox 1.03.
PMEmail Poster               
Top
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Reply to this topicStart new topicStart Poll

 








Celtic RadioTM broadcasts through Live365.com and StreamLicensing.com which are officially licensed under SoundExchange, ASCAP, BMI, SESAC and SOCAN.
©2014 Celtic Radio Network, Highlander Radio, Celtic Moon, Celtic Dance, Ye O' Celtic Pub and Celt-Rock-Radio.
All rights and trademarks reserved. Read our Privacy Policy.
Celtic Graphics ©2014, Cari Buziak


Link to CelticRadio.net!
Link to CelticRadio.net
View Broadcast Status and Statistics!

Best Viewed With IE 8.0 (1680 x 1050 Resolution), Javascript & Cookies Enabled.


[Home] [Top]

Celtic Hearts Gallery | Celtic Mates Dating | My Celtic Friends | Celtic Music Radio | Family Heraldry | Medival Kingdom | Top Celtic Sites | Web Celt Blog | Video Celt